Welcome to our new blog! Tervetuloa uuteen blogiimme !
Web: www.puli.fi, Contact: +358 505601849, Heidi.Valo@puli.fi

perjantai 19. elokuuta 2011

Times fly and puppies grow - Aika rientää ja pennut senkun kasvaa

We are now at our summerhouse and puppies are already over 3 weeks old. Only boy looks even more boy, and small girl is very lively and other three girls are like triplets, totally identical this moment. Later this week they will get new collars, so I can better follow who is who. Puppies also started on the puli puppy course of suitable manners, whose teacher is Aunt-Afro.




Muutimme maalle sunnuntaina ja aika rientää ja pennut kasvavat. Uros on tosi mies, ja pitää itseään isoveljenä, jonka päälle kaikki pienet siskot kerääntyvät turvaan. Pienin tyttö on edelleen kaikkein vilkkain, ja kolme muuta tyttöä ovat kuin identtiset kolmoset, ei mitään keinoa erottaa toisistaan valokuvista, kynsilakkamerkit sentään edelleen ovat paikallaan. Sain eilen lopultakin pentupannat, mutta laitan ne vasta loppuviikolla. Afrokin on ollut energinen ja aloitti oman tapakurssinsa jo hyvissä ajoin.

********************************************************************************************************

Puppies also started to playing and kissing with each other, and it's really looks that they know that only one of them is boy. On the three first photos he is one right side, and the next photos under the girls ;O)













Pennut ovat alkaneet pussailla ja painia, ja jostain kumman syystä pojan rotkale näyttää jo nyt saaneen perheessä erikoisaseman, kaikki tuntuvat rakastavan sitä.


********************************************************************************************************


And the boy he really looks like BOY - Ja poika näyttääkin niin POJALTA että.







Ei kommentteja: